Het is mooi op zijn eigen manier - herfst. De bladeren veranderen van kleur, de wind waait en de grond is versierd met bont gebladerte. Dit is het moment waarop je met je baby door de wereld kunt lopen en vertrouwde dingen in een nieuw daglicht komen te staan.

Gewoon - waar moet je op letten? Je baby zal immers vast en zeker door de bergen bladeren willen rennen of kruipen. We raden je aan je KOKADI-drager te kiezen die je veilig kunt hanteren: want als je pot met goud naar beneden wil, kan het niet snel genoeg gaan, zoals we allemaal weten. Het is het beste om uw kroost te kleden in een bodysuit, een lichte trui en een middeldikke broek met kousen en, indien nodig, sokken. Draag handschoenen als het koeler wordt. Vergeet je rubberen laarzen niet als het buiten nog vochtig is. En het plezier begint!

Als je genoten hebt van de dag en je kleintje is al moe, stop hem dan in je reismand voordat hij kieskeurig wordt! Want wat is er fijner dan na een lange wandeling met je baby te knuffelen, te zien hoe hij zijn ogen sluit en naar het land van dromen reist.

Misschien vind je ook een paar rustige minuten ademen in de koelere bries, je baby die je opwarmt en geniet van de laatste warme zonnestralen <3