CONNECTS DRAGEN - CONNECTS DANSEN

Ben je momenteel zwanger of heb je je kleine wonder al in handen? Wil je op een leuke manier sporten, energie opdoen voor het dagelijks leven en tegelijkertijd je bekkenbodem trainen zonder je baby op te geven?

Dan ben je bij MAWIBA® juist!!

 

MAWIBA® is een dansconcept met zachte bekkenbodemtraining voor zwangere vrouwen, moeders met baby's in een draagzak en voor alle vrouwen die hun bekkenbodem willen trainen door middel van dans.

Het is de perfecte aanvulling op de cursus ter voorbereiding op de bevalling en een rustige kennismaking met weer actief worden na de bevalling. Terwijl de moeders dansen op choreografieën die hun bekkenbodem versterken en hun houding en conditie verbeteren, kruipen de baby's tegen hen aan in een draagdoek of draagzak.

 

Daarnaast biedt MAWIBA® vrouwen van alle leeftijden de mogelijkheid om deel te nemen aan onze MAWIBA® Solo-cursussen, omdat bekkenbodemtraining en -oefeningen in alle situaties belangrijk zijn!

Onze choreografieën worden speciaal gemaakt door choreografen met de hulp van een team van experts, dus er is altijd voldoende afwisseling, zorgvuldige selectie van bewegingen die de bekkenbodem ontzien en een goed humeur gegarandeerd!

Heb je geen eerdere danservaring? Maak je geen zorgen, het gaat er niet om de beste danser te zijn! We richten ons op plezier maken tijdens het sporten, ideeën uitwisselen met andere vrouwen en tijd met jou doorbrengen!

Pak je brancard en je favoriete danspartner of kom alleen en leer MAWIBA kennen in een proefles.

Wilt u MAWIBA®-cursussen geven in uw regio? Word dan een MAWIBA® trainer.

Meer informatie over MAWIBA®-cursussen en trainerstrainingen vind je op www.mawiba.net