Ik mocht 2 dagen lang de functionaliteit, ergonomie, geschiktheid voor dagelijks gebruik en haptiek van de Flip Max testen in Kokadi's wonderland.

Functionaliteit - hoe gemakkelijk is het om de brancard aan te trekken?

De brancard is een draaghulpmiddel met volledige gesp; Dit houdt in dat de brancard wordt afgesloten met gespen.

De klep is supergemakkelijk aan te brengen en vooral heel gemakkelijk aan te passen aan de betreffende drager. Doordat de heupgordel en de banden - vergelijkbaar met een rugzak - pas na het omdoen strak getrokken hoeven te worden, kan de klep ook door verschillende personen gedragen worden.

Omdat het zo makkelijk in gebruik is, is het ook heel snel aan te brengen. Wat vooral handig is in het dagelijks leven.

De brancard heeft ook een verstelbare brug. Dit is erg handig en naar mijn mening ook nodig om ervoor te zorgen dat de baby in de juiste squat-spread positie zit. De brug kan eenvoudig met klittenband worden versteld en aangepast aan de betreffende baby.

Heeft de brancard me geholpen in het dagelijks leven gedurende de 2 dagen?

Het zeer duidelijke antwoord hierop is JA!

Schoonmaken, koken, kleren wassen... Allemaal dingen die dagelijks in het huishouden voorkomen. Het is echter niet altijd zo gemakkelijk om het onder de knie te krijgen met een baby.

Aangezien mijn kleintje altijd veel lichamelijk contact nodig heeft, is het voor mij nauwelijks mogelijk om haar even in de box te zetten om wat dingen in huis te doen.

Een hartverscheurende schreeuw is meestal het resultaat als ik ze probeer neer te leggen.

Met de brancard kon ik nu comfortabel mijn muis bij me hebben en toch alle huishoudelijke klusjes doen. Zo kan het dagelijkse leven gecombineerd worden met veel geborgenheid en nabijheid.

Ook bij het wandelen is de brancard een echte aanwinst.

Te beginnen met het feit dat ik de logge en zware kinderwagen niet meer vanuit de kelder de trap op hoef te sjouwen. U wordt niet alleen het gesjouw bespaard, u bent ook veel sneller met de brancard. Het wordt binnen enkele seconden aangebracht, wat vooral handig was in de 2 dagen dat mijn muis schreeuwde. Als ik haar op de brancard zou leggen en een paar stappen door het appartement zou lopen, zou ze binnen enkele seconden kalmeren.

We gaan ook graag wandelen in het aangrenzende bos. Hier loopt onze kinderwagen echter tegen zijn grenzen door de hobbelige ondergrond. Ook voor onze muis in het bos met de kinderwagen is het nogal oncomfortabel, aangezien de hobbelige grond ook wordt doorgegeven aan de wieg van de kinderwagen. Met de brancard zijn hobbelige bosbodems echter absoluut geen probleem. Dus we hebben in het weekend veel rondjes in het bos gereden met Max.

Er was ook een kleine reis naar de volgende grotere stad in de afgelopen 2 dagen met de brancard. Ook hier kon hij alleen maar punten scoren in tegenstelling tot de kinderwagen. We konden zonder problemen in een klein cafeetje gaan zitten. De kinderwagen zou absoluut niet in dit kleine café hebben gepast. Met kinderwagens hadden we het bezoek zonder moeten doen of hadden we de auto buiten moeten laten staan en de muis mee het café in moeten nemen. Maar dit is nogal onpraktisch voor een baby van 12 weken oud.

De brancard is ook zeer comfortabel om te dragen - de gevreesde rug- of schouderpijn kwam niet voor.

De draagzak maakt het dagelijks leven veel aangenamer en stressvrij voor mij en ook voor de kleine. De klep maakt het mogelijk om het dagelijkse leven onder de knie te krijgen en tegelijkertijd mijn baby de nabijheid te geven die hij nodig heeft.

De brancard is een onmisbaar onderdeel van het dagelijks leven geworden.

Haptiek

De brancard is ongelooflijk knuffelig en erg zacht door de draagdoekstof. De draagdoekstof van Max in Wonderland bestaat uit 60% katoen en 40% bamboe viscose.

De baby is heel dicht bij mama dankzij de draagzak; dankzij de knuffelige draagdoekstof heeft de baby ook voldoende ruimte zodat de rug natuurlijk rond kan blijven.

De stof van de draagdoek is ook dik genoeg om het gewicht van mijn kleintje (ze weegt nu 6 kg) perfect over de hele brancard te verdelen - zonder rug- of schouderpijn.

Conclusie:

De Flip Max in Wonderland is een geweldige, ergonomische en vooral mooie drager. Het maakt het dagelijks leven zoveel gemakkelijker en stelt me in staat om heel dicht bij mijn kind te zijn, zelfs in de drukte van het dagelijks leven.

De draagmomenten troosten mijn kleintje enorm en als moeder is er niks fijner om zo nauw verbonden te zijn met je kindje.

Dragen is veiligheid en liefde. En dankzij de Kokadi-drager kunnen mijn kind en ik dit elke dag ervaren :)