Je KOKADI draagzak of draagdoek vervangt meestal een laagje kleding voor je baby.

De beste manier om te zien of je kleine schat het te warm of te koud heeft, is door naar zijn nek te kijken. Als het aangenaam warm aanvoelt, is het precies goed "ingepakt". Als je daarentegen zweet of het koud hebt, is het raadzaam om je kleding hierop aan te passen. Onze aanbeveling: de goede oude ui-look!

  • Vergeet je hoed niet: of het nu een lichte pet is op koudere dagen of een zonnehoed met nekbescherming in de vroege zomer - bescherm altijd het hoofdje van je baby!
  • De kleine voetjes en beentjes van je baby worden beschermd als ze buiten de draagzak of draagzak worden gedragen van de slinger. Bedek ze daarom met bijvoorbeeld een dikker paar sokken en beenwarmers. Onze beenwarmers zijn hiervoor perfect: https://www.kokadi.de/kids/tragestulpen/
  • Vooral bij kouder weer is een wollen overall een aanrader! Ze regelen de temperatuur van je baby optimaal, zodat het niet te warm en niet te koud is!
  • Draagjassen zijn ook een geweldige metgezel voor dagelijks dragen met je baby! Ze verwarmen jou en je baby betrouwbaar en beschermen je tegen weer en wind. Kleed je baby er gewoon onder zoals je dat thuis ook zou doen: een rompertje, een topje met lange mouwen, broekje en/of maillot.
  • Een draaghoes biedt ook bescherming tegen weer en wind bij lage temperaturen of motregen. Een selectie van onze chique draagdoeken vind je hier: https://www.kokadi.de/fashion/tragecover/

Met een paar trucjes geniet ook jij samen met je baby gemakkelijk van een heerlijke draaglente!